wordt vriend & opstapper!

 

Voor een bijdrage vanaf € 25,- per jaar bent u Opstapper (Vriend) van Stichting Guusjen en helpt u bij het in de vaart houden van de Terschellinger zeesleepboot Holland. U maakt het tevens mogelijk dat wij als Stichting Guusjen activiteiten aan boord kunnen blijven organiseren en dat het schip 4 weken per jaar in de haven van Terschelling ligt.

 

GRATIS VAREN 

Als Opstapper heeft u natuurlijk ook een streepje voor: u bent ieder jaar welkom om gratis mee te varen tijdens een vaartocht met lunch (of diner) en u kunt voor een gereduceerd tarief (50% korting) een introducé(e) mee nemen. U wordt hiervoor persoonlijk uitgenodigd. De vaartochten vinden minstens 3 maal per jaar plaats. 

 

DONATEUR

Wilt u Guusjen steunen, uw bijdrage van de inkomstenbelasting aftrekken (Guusjen heeft een ANBIstatus), maar niet per se gratis mee varen op een van de tochten? Dan maakt u uw bijdrage over op ons banknummer: we sturen u het banknummer graag persoonlijk toe. Via het onderstaande formulier kunt u het ons laten weten.

 

ZAKELIJKE OPSTAPPER

Bent u ondernemer en wilt u Guusjen graag steunen?  Vanaf € 250 (netto) bent u zakelijke Opstapper en heten we u en uw relaties van harte welkom aan boord. Diverse ondernemers op Terschelling delen deze passie reeds met u. 

 

Interesse of meer weten? Stuurt u dan een bericht naar: info@guusjen.nl of bel met 0631673077 (Kirsten).


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Heel veel dank voor uw steun en hopelijk tot spoedig ziens!

 


Sponsors

Stichting Guusjen dankt ook de volgende sponsors: