Eten aan boord van de Holland

Eten aan boord van een zeesleper is een bijzondere ervaring, zeker wanneer de nacht over Terschelling valt en er ook nog spannende verhalen worden verteld. In de herfstvakantie, van 22 tot 29 oktober,  zijn er verschillende etentjes, voor jong en ouder. Aan boord rekent u alleen de drankjes nog af. En naast eten, mag u uiteraard ook rondlopen en het schip bewonderen. 

 

Heksen(ketel)diner, maandag 22 oktober om 17:30 uur (€ 17,50)

 

Samen met Restaurant de Heksenketel maken we een van haar succesnummers klaar: kip piri piri, patat en de saladebar. Zoveel u wilt.

 

Op maandag is het restaurant dicht, maar de kombuis op de Holland geopend! Komt u eten?

Mosseldiner met vaartocht, donderdag 26 oktober om 19:00 uur (€ 25,- / € 17,50)

 

Varen en een hapje eten: een goede combinatie, zeker als het mosselen van het Wad zijn! Kom gezellig mee-eten aan boord van de prachtige zeesleper Holland. Voor jong en oud!

Lunchvaartocht, donderdag 26 oktober om 11:00 uur en zondag 29 oktober om 12:00 uur (€ 27,50 / € 18,50)

 

Twee uur varen en dan ook nog een heerlijke lunch, bestaande uit salades, broodjes en kroketten, geserveerd krijgen.

Het is de moeite waard!

 

Bent u Opstapper? Dan mag u eenmaal per jaar gratis met deze tocht meevaren na inlevering van uw voucher bij de VVV. 

Captain's dinner met zoutwaterverhalen, zaterdag 28 oktober om 19:00 uur (€ 22,50 / € 17,50)

 

Het Captain's Dinner is een gerecht met een geschiedenis. In de tijd van de VOC kon eten niet lang bewaard blijven op de boot, daarom bedacht de kapitein een gerecht dat bestaat uit tafelzuren, kapucijners, aardappels en appelmoes. Zo kreeg de bemanning genoeg vitamines binnen. En ieder schip had zijn eigen recept.

 

Wat zouden onze koks ervan maken? Komt u proeven?

 

U wordt tevens verrast met zoutwaterverhalen: de bemanning vertelt!